TJÄNSTER

UTFÖRANDE- / TOTALENTREPRENAD/ NYPRODUKTION

 

Med oss som leverantör säkerställer du alla dina kvalitets- miljö- och funktionskrav även på lång sikt eftersom det är självklart för oss att ta dina framtida drift- och underhållskostnader i beaktning.

 

Att samordna underentreprenörer och ta ansvar för deras närvaro kan innebära mycket telefontid och branschkunskap. Av erfarenhet är det lockande att vilja minska kostnader genom att beställaren tar på sig hela entreprenaden.

 

Men det kan bli ännu mer kostnadseffektivt att anlita en professionell partner, då vi med branschkunskap har erfarenhet av tidsåtgång och timtaxor samt vilket branschfolk som kan sitt jobb och utför det professionellt.

 

Priset som Stockholm Byggkoncept AB erbjuder för tjänsten kan ofta sparas redan på första underentreprenören.

RENOVERING / TILLBYGGNAD (ROT)

 

Stockholm Byggkoncept AB utför ombyggnader, renoveringar och tillbyggnader (ROT) åt kunder både inom det offentliga som privata näringslivet samt till bostadsrättsföreningar, där bl.a. stambytesentreprenader är en viktig del.

 

 

PLATTSÄTTNING / MATTLÄGGNING

 

Stockholm Byggkoncept AB är i grunden ett plattsättningsbolag som har expanderat till ett byggbolag med en enskild avdelning bara för golv-och plattsättning.

Vi har en väldigt bred kompetens och utför i stort sett alla typer av golv och plattsättningsarbeten. Våra kunder består i huvudsak av företag, bostadsrättsföreningar, organisationer och självklart även privatkunder.

 

 

 

© Stockholm Byggkoncept AB 2016.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.